Wat kan ik voor u betekenen?
Als u een half uurtje tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken wat ik voor u kan doen.

U kan het kennismakingsgesprek ook onmiddellijk koppelen aan een adviesgesprek (keuze eenmanszaak of vennootschap, diverse fiscale vragen, etc. ). Dit kan zonder probleem en houdt niet in dat u zich als toekomstige klant bindt.

Contactgegevens

Hoofdkantoor Vinderhoute
Poekstraat 4A
9921 Vinderhoute
Route op Google Maps

Boekhoudkantoor Gent
Kortrijksesteenweg 703
9000 Gent
Route op Google Maps

De roeping als boekhouder is er bij mij tamelijk laat gekomen. Na 15 jaar in het buitenland, waar ik in verschillende sectoren in het bedrijfsleven ervaring opdeed (zie voor meer info op LindkedIn) kwam ik in 2004 terug naar Gent.

Ik was op zoek naar een carrière die een blijvende uitdaging zou vormen en die toekomstperspectieven bood. Uit mijn eigen ervaring als zelfstandige in de Dominicaanse Republiek had ik begrepen dat goede plannen en vakkennis alleen niet volstaan. Het juiste klankbord, een vertrouwenspersoon en iemand die met de zelfstandige naar de toekomst kijkt en meehelpt actuele problemen op te lossen zijn even belangrijk. Al deze elementen vind ik terug in mijn huidige functie als boekhouder en adviseur familiebedrijven. Daarom was deze keuze, voor mij de juiste.

Doe wat je liefst doet.

Doe het dikwijls.

En vind snel een middel om je ervoor te doen betalen.

Net zoals ik heeft ook u een doordachte keuze gemaakt. De keuze zelfstandige te worden gaat niet over één nacht ijs. U weet dat u hierbij vele risico’s neemt. Deze dienen onderbouwd, weldoordacht en haalbaar te zijn. Omring u daarom ook met de juiste mensen.

Mijn sterktes

Heidi Hemelsoet- Boekhouder GentMijn troef is een zeer klantgerichte aanpak. Ik maak er een gewoonte van alles wat ik doe, zo goed mogelijk te doen. Ik luister naar uw wensen, verlangens en ben een klankbord. Ik zal u adviseren en indien het onderwerp of de vraag buiten mijn expertise ligt, zal ik u doorverwijzen naar de juiste instantie of persoon.

Zowel u als klant en ik als boekhouder- adviseur hebben een langetermijnrelatie voor ogen. U wilt groeien met uw zaak. Ik zorg voor de nodige ondersteuning.

Het gaat er mij niet om zoveel mogelijk klanten te krijgen, maar wel de meest interessante en sommige klanten gun je gewoonweg beter je concurrenten.

Te verwachten resultaten

Een vlotte samenwerking kan voor u volgende positieve resultaten opleveren:

  • Tijdsbesparing
  • Geldbesparing
  • De onderneming gezond houden of gezond maken
  • Onzekerheid wegnemen
  • Risico’s beperken

Kantoor

Het kantoor is gelegen in Vinderhoute / Lovendegem op 10 minuten van Gent. Daar werk ik momenteel alleen.

Ook een boekhouder / adviseur dient zich net zoals alle andere zelfstandigen te omringen met de juiste personen. Daarom werk ik sinds 2013 samen met het boekhoudkantoor De Luyker Services in Gent. Sinds 2014 ben ik er ook aandeelhouder. In Gent werken we met 5 personen (3 erkende boekhouders BIBF, 1 stagiair BIBF en 1 stagiair IAB).

Verder maak ik ook deel uit van een werkgroep voor kleine kantoren in het Gentse, waar een groep van een vijftiental cijferberoepers aan deel nemen. Problemen die zich voordoen in de diverse kantoren worden er voorgelegd (zonder vermelding van de naam van de klant) en besproken.

Het “up to date” blijven van de laatste fiscale ontwikkelingen, gebeurt door de deelnames aan de seminaries van het VABF, BBB, bijkomende opleidingen en ons abonnement op Monkey (Wolters Kluwer).

We richtten ons vooral op deze groep zelfstandigen en vrije beroepers, KMO’s en starters die bewust voor een goed partnership kiezen.

Afspraken zijn mogelijk op kantoor in Vinderhoute, Gent of bij u ter plaatse.

Bekijk ook mijn profiel op LindkedIn.

Wat zeggen mijn klanten?

Elie Verhaegen
Elie Verhaegen
17:48 23 Nov 17
Een aantal jaar geleden startte ik als zelfstandige in bijberoep als schrijnwerker. Vanaf het eerste contact gaf Heidi een vertrouwd gevoel en duidelijke info, ze stuurde waar nodig bij de verder opstart van mijn zaak. De zaak groeide uit tot een zaak in hoofdberoep, waarbij ik steeds met vragen en voor advies bij Heidi terecht kon. Ook de recente overschakeling van mijn eenmanszaak naar een BVBA verliep vlot, correct en met duidelijke info en communicatie. Heidi verzorgd de boekhouding optimaal, en is vlot bereikbaar voor advies.Lees meer
Wim Cleppe
Wim Cleppe
17:20 04 May 17
We zijn ondertussen nu toch al een aantal jaren klant bij Heidi en moeten hierbij toch melden dat wij meer dan tevreden zijn.Heidi voorziet een topservice zoals een zeer correcte boekhouding, denkt steeds constructief mee. En is steeds bereikbaar voor vragen te beantwoorden en bij te staan. Indien ze toevallig niet bereikbaar is kan je evan op aan dat zij zeker ASAP terubelt.Heb vroeger andere boekhouders gekend.Als wij bepaalde documenten opvragen of doorsturen is dit steeds binnen de 12 uur behandeld. En heel dikwijls binnen het uur..Dus voor ons is Heidi meer dan top.Echt een aanrader voor uw boekhouding.Lees meer
Yen Drenth
Yen Drenth
16:40 04 May 17
Snel, efficient en betrouwbaar: Heidi's deskundige hulp en advies motiveren en ondersteunen mij als ondernemer. Zij neemt een last van mijn schouders - en is een ronduit aangenaam persoon. Een betere boekhoudster kan ik mij niet denken, of wensen.Lees meer
Christophe Brunelle
Christophe Brunelle
15:38 04 May 17
Ik ben ook net gestart als zelfstandige en in mijn zoektocht naar een boekhouder heeft Heidi de tijd genomen voor een verkennend gesprek waarbij al een hoop vragen werden beantwoord. Heidi geeft duidelijk advies en antwoordt snel op alle vragen die ik heb. Ik kan haar zeker aanraden.Lees meer
Juda-ben Gordier
Juda-ben Gordier
12:30 04 May 17
Na even zoeken naar verschillende boekhouders kwamen we bij Heidi terecht en keken we niet meer om. Ze is een behulpzame boekhouder die geeft om haar klanten, we kunnen er altijd terecht met vragen, beide via telefoon en mail. Ze brengt helderheid in het boekhoudkundig process en past daardoor perfect bij ons. In de voorbije jaren heeft ze consequent goed advies en grondig, correcte boekhoudwerk geleverd. Ik kan ze alleen maar aanraden!Lees meer
Wim Vervaet
Wim Vervaet
08:19 04 May 17
Een onderneming starten na een loopbaan in de privé en de overheid is een avontuur, een sprong in het onbekende. Beangstigend ook. Maar als startend ondernemer ben ik op een voor mij zeer stressloze begeleid door Heidi: door duidelijke instructies en actief meedenken is de start zeer goed verlopen. Opvolgmeetings en open communicatie maken de samenwerking aangenaam en zorgen ervoor dat ik een duidelijk zicht krijg op alles wat nieuw is voor mij in de wereld der zelfstandigen. Dat is precies wat ik verwacht. Ik ben een zeer tevreden klant!Lees meer
Pauwel Emmerechts
Pauwel Emmerechts
07:55 04 May 17
Ik ben pas gestart als zelfstandige. Eerder bij toeval kwam ik bij Heidi terecht voor mijn boekhouding. Heidi geeft advies, loodste me vlot door alle opstartmodaliteiten en antwoord zeer snel op de massa aan vragen die op me afkomen. No-nonsens en zeer duidelijke taal. Als starter en tevreden klant kan ik haar alleen maar aanraden.Lees meer

Wenst u meer informatie?

Als u een half uurtje tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek waarin we samen kijken wat ik voor u kan doen.

Disclaimer & PrivacySitemaphemelsoet1@telenet.beAlle contactinfo
 
Onze specialisatie? Uw digitale boekhouding

© 2015 Hemelsoet VOF – BTW: BE 0831.380.070 – Boekhouder BIBF: 30071616/70374611