Wat kan ik voor u betekenen?
Als u een half uurtje tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken wat ik voor u kan doen.

U kan het kennismakingsgesprek ook onmiddellijk koppelen aan een adviesgesprek (keuze eenmanszaak of vennootschap, diverse fiscale vragen, etc. ). Dit kan zonder probleem en houdt niet in dat u zich als toekomstige klant bindt.

Contactgegevens

Heidi Hemelsoet
GSM: 0472 92 45 43
Tel.: 09 336 05 57
hemelsoet1@telenet.be

Hoofdkantoor Vinderhoute
Poekstraat 4A
9921 Vinderhoute
Route op Google Maps

Boekhoudkantoor Gent
Kortrijksesteenweg 703
9000 Gent
Route op Google Maps

Google Beoordelingen
4.1

<< Terug naar overzicht Frequently Asked Questions (FAQ)

Op zoek naar een goede boekhouder in Gent? - Heidi HemelsoetDe keuze van een goede boekhouder adviseur, fiscalist, accountant is voor velen een niet zo eenvoudige zaak. Vaak vraagt men vrijblijvend enkele offertes aan en wordt de keuze zuiver bepaald door het vooropgestelde prijskaartje en zonder enig voorafgaand contact.

Het is belangrijk eerst eens stil te staan bij zijn eigen verwachtingspatroon en dit te vergelijken met het kopen van een huis of wagen, een vakantie, etc.

Koopt men een bouwval, dan gaat men weinig betalen, maar veel zelf moeten doen. Dit kan een prima keuze zijn , afhankelijk van zijn eigen handigheid, interesses en budget.

Koopt men daarentegen een luxe afgewerkte nieuwbouw, dan mag u terecht iets totaal anders verwachten en gaat men ook hogere eisen stellen.

Bij de keuze van een adviesverlener of een boekhouder/ fiscalist is het de moeite waard de tijd vrij te maken voor een eerste kort persoonlijk contact. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kan u kort toelichten wat uw plannen zijn. De dienstverlener op zijn beurt kan iets meer vertellen over de werking van het kantoor.

Bepaal vooraf wat voor u doorweegt bij de keuze van uw boekhouder- fiscalist- adviesverlener.

Hieronder enkele mogelijkheden.

  1. Ik vind de prijs doorslaggevend: Zo goedkoop mogelijk, basis – dienstverlening.
  2. Ik vind de ondersteuning doorslaggevend: Ik verwacht iemand die met mij meedenkt , waar ik met mijn vragen terecht kan, een etc…
  3. Ik vind het persoonlijk aanspreekpunt belangrijk. Ik wens niet steeds doorverwezen te worden naar een ander persoon. Het is voor mij belangrijk dat iemand mijn dossier kent en dat ik deze ook tijdig kan bereiken.

U merkt het, de tijd die uw adviseur, dienstverlener, boekhouder aan uw dossier besteedt zal heel verschillend zijn.

<< Terug naar overzicht Frequently Asked Questions (FAQ)

Wenst u meer informatie?

Als u een half uurtje tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek waarin we samen kijken wat ik voor u kan doen.

Disclaimer & PrivacySitemaphemelsoet1@telenet.be – 0472 92 45 43Alle contactinfo

© 2015 Hemelsoet VOF – BTW: BE 0831.380.070 – Boekhouder BIBF: 30071616/70374611