Wat kan ik voor u betekenen?
Als u een half uurtje tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken wat ik voor u kan doen.

U kan het kennismakingsgesprek ook onmiddellijk koppelen aan een adviesgesprek (keuze eenmanszaak of vennootschap, diverse fiscale vragen, etc. ). Dit kan zonder probleem en houdt niet in dat u zich als toekomstige klant bindt.

Contactgegevens

Hoofdkantoor Vinderhoute
Poekstraat 4A
9921 Vinderhoute
Route op Google Maps

Boekhoudkantoor Gent
Kortrijksesteenweg 703
9000 Gent
Route op Google Maps

Google Beoordelingen
4.1

Boekhouder Vinderhoute - Heidi HemelsoetOm als zelfstandige en onderneming te groeien dient men up to date te blijven met de fiscale wetgeving en zijn constante wijzigingen.

Daar u zelf onmogelijk de tijd heeft om dit op de voet te volgen, is het voor fiscaal advies aangewezen zich bij te laten staan door ons kantoor die er voor zorgt dat u enerzijds tijdig geïnformeerd wordt en anderzijds blijft voldoen aan alle wettelijke en reglementaire voorschriften.

Indien u een onderneming in eigen naam (eenmanszaak) uitbaat zullen de winsten onderworpen worden aan de personenbelasting. De aangifte personenbelasting wordt één maal per jaar ingediend.

Deze belastingaangifte bevat alle belastbare inkomsten (onroerende en roerende inkomsten, beroepsinkomsten en diverse inkomsten).

Indien u een onderneming onder de vorm van een vennootschap uitbaat zult u naast de aangifte personenbelasting een jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting indienen. De vennootschap wordt immers gezien als een aparte (rechts)persoon en zal haar eigen verplichtingen hebben inzake fiscaliteit. Afhankelijk van het soort vennootschap dient er ook nog een jaarrekening neergelegd te worden.

Het btw-plichtig zijn staat los van de keuze van de ondernemingsvorm (eenmanszaak of vennootschap), maar is afhankelijk van uw activiteit. Bij een kleine jaarlijkse omzet (lager dan €25.000,00) kan men opteren (behoudens uitzonderingen) voor een vrijstelling van de BTW-aangiftes. De verplichting tot het indienen van de jaarlijkse btw- listing blijft. Kleine ondernemingen die hiervoor kiezen zullen geen BTW aan hun klanten aanrekenen, maar ook geen recht hebben op aftrek van btw op hun aankopen.

Concreet bieden wij u volgende diensten aan:

  • fiscaal advies
  • het indienen van de maand- of kwartaalaangiftes btw
  • intracommunautaire aangiftes btw
  • jaarlijkse listing btw
  • aangifte personenbelasting
  • aangifte vennootschapsbelasting
  • opmaak jaarrekening

Wenst u meer informatie?

Als u een half uurtje tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek waarin we samen kijken wat ik voor u kan doen.

Disclaimer & PrivacySitemaphemelsoet1@telenet.beAlle contactinfo
 
Onze specialisatie? Uw digitale boekhouding

© 2015 Hemelsoet VOF – BTW: BE 0831.380.070 – Boekhouder BIBF: 30071616/70374611