Wat kan ik voor u betekenen?
Als u een half uurtje tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken wat ik voor u kan doen.

U kan het kennismakingsgesprek ook onmiddellijk koppelen aan een adviesgesprek (keuze eenmanszaak of vennootschap, diverse fiscale vragen, etc. ). Dit kan zonder probleem en houdt niet in dat u zich als toekomstige klant bindt.

Contactgegevens

Hoofdkantoor Vinderhoute
Poekstraat 4A
9921 Vinderhoute
Route op Google Maps

Boekhoudkantoor Gent
Kortrijksesteenweg 703
9000 Gent
Route op Google Maps

Google Beoordelingen
4.1

Boekhouder Vinderhoute - Heidi HemelsoetBent u op zoek naar business caoching?

Als zaakvoerder bent u de spil en motor van uw bedrijf.

Binnen een KMO of als zelfstandige heeft u als leidinggevende vaak geen of weinig sparring partners. Dit in tegenstelling tot in een multinational waar er wel mensen zijn met wie men op strategisch niveau van gedachten kan wisselen.

U staat op professioneel vlak geregeld voor keuzes en uitdagingen. Klanten, personeel of andere betrokken partijen hebben verwachtingen naar u toe. Een zelfstandige activiteit uitoefenen vergt dan ook zeer veel energie.

Via coaching tankt u als ondernemer uw persoonlijke energie bij. U zet alles op een rijtje en analyseert uw eigen sterktes en zwaktes. Via ondersteunend advies help ik u uw professionele ontwikkelingen in goede banen te leiden, de juiste focus te leggen en beslissingen sneller en doordachter te nemen . U wordt begeleid in de verschillende fases van uw ondernemerschap.

Als coach heb ik de bedoeling u uit uw comfortzone te halen en te confronteren. Een coaching traject loopt over meerdere maanden, met regelmatige bijeenkomsten.

Het business coaching traject kan algemeen zijn, of een specifiek doel hebben. Indien de gevraagde begeleiding buiten mijn domein ligt, zal ik u graag doorverwijzen.

Wenst u meer informatie over business coaching?

Als u een half uurtje tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek waarin we samen kijken wat ik voor u kan doen.

Disclaimer & PrivacySitemaphemelsoet1@telenet.beAlle contactinfo

Onze specialisatie? Uw digitale boekhouding

© 2015 Hemelsoet VOF – BTW: BE 0831.380.070 – Boekhouder BIBF: 30071616/70374611